De praktijk

Tandartspraktijk Klein Nagelvoort is een moderne praktijk met één tandarts en twee assistentes. Onze speerpunten zijn service en kwaliteit.

U wordt bij ons altijd gecontroleerd en behandeld door de tandarts zelf. We werken nauw samen met andere disciplines zoals mondhygiënisten. U ziet in onze praktijk altijd vertrouwde gezichten die op de hoogte zijn van uw situatie. Wij hechten veel waarde aan een ontspannen sfeer en goede relaties met onze patiënten. Vanwege die waarden willen we de praktijk niet oneindig laten groeien. Nieuwe patiënten nemen we alleen aan als er ruimte is.

U kunt bij ons voor een breed scala aan behandelingen terecht. Maar uiteindelijk onderhouden we uw gebit samen. Daarin bent u zelf de belangrijkste partner. Uit onderzoek blijkt dat veel mensen hun gebit erg belangrijk vinden, maar het niet altijd de juiste aandacht geven. Dat is wel essentieel. Een goede mondgezondheid en een goede algemene gezondheid gaan hand in hand. In onze praktijk besteden we daarom veel tijd aan uitleg, voorlichting en preventie.
Met die preventie beginnen we graag zo vroeg mogelijk. Daarom zien we in onze praktijk graag kinderen binnen lopen. Uit ervaring weten we dat ze ook graag bij ons komen.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.