Afspraak

Afspraken maken

In onze praktijk wordt u behandeld op afspraak. U kunt aan de balie of telefonisch een afspraak maken. Bellen voor een afspraak kan gedurende onze openingstijden.
Bij het maken van een afspraak houden we zo veel als mogelijk rekening met uw wensen. Gezinnen met kinderen kunnen gezamenlijk komen voor een controleafspraak.
Als u een acute klacht heeft, belt u ons dan zo snel mogelijk. Spoedbehandelingen voeren we dezelfde dag uit. Bij pijnklachten nemen we in elk geval maatregelen om u van de pijn af te helpen. In onze praktijk zien we u minimaal één keer per jaar voor een controle.

Uw afspraak

Wij verzoeken u om 5 minuten voor uw afspraak aanwezig te zijn. Voor een optimale controle of behandeling is het belangrijk dat uw tanden gepoetst zijn.
We willen graag dat mobiele telefoons in de spreekkamer worden uitgezet.
Als u kinderen heeft neemt u die dan mee voor een controleafspraak vanaf de leeftijd van twee jaar. Zo kunnen we de kinderen vertrouwd maken met de tandartspraktijk en u waar nodig gerichte adviezen geven.

Als u uw afspraak niet kunt nakomen

Als het u door omstandigheden niet lukt om op uw afspraak te komen, kunt u de afspraak tot 24 uur van tevoren annuleren. Belt u dus op tijd! Voor afspraken op maandag geldt dat u deze uiterlijk op de vrijdag ervoor om 11.00 uur heeft afgezegd. Het annuleren of verzetten van afspraken kan alleen telefonisch of aan de balie.
Als u te laat annuleert of zonder afzegging niet op uw afspraak komt, doen we daar de eerste keer niet moeilijk over. Als u vaker zonder bericht niet op uw afspraak komt, brengen we kosten in rekening. Deze kosten worden niet vergoed door uw verzekering.